Noedels met lamsgehakt en groenten
bereiding
-
1
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af en spoel ze onder koud water.
-
2
Spoel het witte gedeelte van de paksoi en snipper het fijn. Hou het groen bij voor de afwerking). Schil de wortelen en spoel de courgette. Maak er met een spiralizer lange sliertjes van. Maak het chilipepertje schoon en snij het in ringen. Pel en pers de knoflook. Schil en rasp de gember. Snipper de koriander.
-
3
Verhit arachideolie in de wok en bak het gehakt rul samen met de chilipeper. Blus het met de vissaus. Neem het gehakt uit de wok en maak de wok schoon.
-
4
Verhit opnieuw wat olie in de wok en roerbak de knoflook, de gember, de paksoi, de courgette- en de wortellinten in enkele minuten gaar. Breng de groenten op smaak met de sojasaus. Voeg het gehakt en de uitgelekte noedels toe en laat nog even doorwarmen. Schep er de koriander onder.
-
5
Neem de dimsummandjes, leg er een blaadje paksoi in en lepel er het noedelpannetje in. Werk het af met de gehakte pindanoten, de extra koriander en een partje limoen.