Fusilli alfredo met kip en blauwe kaas
bereiding
-
1
Pel en pers de knoflook. Pluk de blaadjes van de peterselie en snij ze in fijne reepjes. Smelt de boter in een ruime pan, voeg de knoflook toe en bak hem 2 minuten. Giet er de room bij en laat 3 minuten inkoken.
-
2
Kook de pasta al dente in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ’m af.
-
3
Snij het vlees van de kippenbouten in gelijke stukken van 3 à 4 centimeter. Verhit wat olie in een braadpan en bak de kip in zo’n 7 minuten goudbruin.
-
4
Meng de blauwe kaas onder de saus en voeg er de kip bij. Serveer de pasta op borden, schep er wat van de saus over. Bestrooi met de geraspte parmezaan en brokkel er de extra blauwe kaas over. Werk af met de bladpeterselie en versgemalen peper.