Recept

Omelet met tomaten-radijzensalade en fetadressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit gerechtje is klaar in een handomdraai. Je vult de omelet met de restjes die je nog in huis hebt. Opgerold neem je ze makkelijk mee naar het werk.

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los met het scheutje melk. Kruid ze met peper en zout. Bak er in boter een mooie omelet van.

  2. 2

    Spoel en halveer de kerstomaten. Spoel de radijzen en snij ze in plakjes. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen.

  3. 3

    Maak de dressing. Pel de knoflook. Mix alle ingrediënten voor de dressing glad en kruid hem met peper en zout.

  4. 4

    Meng de radijzen met de kerstomaatjes, de rucola, de dille, de peterselie, de helft van de lente-uitjes en de helft van de dressing. Vul de omelet met de salade en werk ze af met de waterkers en de rest van de lente-uitjes. Geef er de rest van de fetadressing bij. Lekker met notenbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Omelet met tomaten-radijzensalade en fetadressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!