Recept

Volkoren pitabroodjes met kip, rauwkost en yoghurtdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kinderen gezond laten eten, is niet altijd makkelijk. Maar een pita die ze zelf mogen vullen, gaat er altijd in. Varieer gerust met hun favoriete ingrediënten en vergeet het sausje niet, want dat maakt het verschil!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 180°C. Kruid de kippenblokjes met peper, zout en het kerriepoeder. Bak de kippenblokjes in een pan met de olijfolie.

  2. 2

    Maak de wortelen en de rodekool schoon en rasp ze. Spoel de kropjes sla en snij ze in stukjes.

  3. 3

    Maak de dressing. Pel en snipper de knoflook. Pers het sap uit de limoen. Meng de knoflook samen met het sap en een snuifje paprikapoeder onder de Griekse yoghurt.

  4. 4

    Wrijf de pitabroodjes in met een beetje water en bak ze 5 minuten in de oven. Snij ze open, vul ze met de rauwkost en de gebakken kip en werk ze af met de scheutjes en de yoghurtdressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkoren pitabroodjes met kip, rauwkost en yoghurtdressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!