Recept

Wok met scampi's en aardappeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel klaar en maar 284 kcal per persoon!

bereiding
  1. 1

    Stoom of kook de krielaardappeltjes bijna gaar. Halveer ze. Verdeel de bloemkool en/of broccoli in kleine roosjes. Stoom ze samen met de peultjes bijna gaar of blancheer ze 1 minuut. Schil en rasp de gember.

  2. 2

    Verhit de arachideolie in een wokpan en fruit de gember glazig met het kerriepoeder. Voeg de aardappelen toe en roerbak 5 minuten, doe de scampi’s erbij en bak ze kort tot ze mooi roze zijn. Schep de bloemkool en peultjes erdoor en laat nog 2 minuten meewarmen. Kruid met peper en zout. Bestrooi met verse koriander.

  3. 3

    Serveer met Griekse yoghurt met verse munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wok met scampi's en aardappeltjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!