Recept

Granola uit de airfryer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze heerlijke granola van Sandra Bekkari maak je makkelijk in de airfryer. Je kunt 'm een tweetal weken afgesloten bewaren.

bereiding
  1. 1

    Smelt de pindakaas op een laag vuur, voeg de ahornsiroop en de arachideolie toe. Meng goed.

  2. 2

    Meng de noten, zaden en havermout in een kom en voeg een snufje zout toe.

  3. 3

    Voeg het eiwit toe aan de kom en meng.

  4. 4

    Voeg het pindakaasmengsel toe en meng goed.

  5. 5

    Giet alles in het bakaccessoire en bak 15-17 minuten op 180 °C in de Airfryer. Roer geregeld om.

  6. 6

    Laat de granola een beetje afkoelen en voeg de fijngehakte chocolade toe.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!