Honingkip met knapperige groenten uit de airfryer
bereiding
-
1
Meng de kip met een scheutje olijfolie en peper en zout en doe ze in het bakaccessoire. Bak de stukjes kip 7 minuten op 180 °C in de airfryer.
-
2
Meng ondertussen de sojasaus met de honing, de gember en de knoflook. Kruid met zwarte peper (geen zout want sojasaus is al zout) en roer de saus onder de stukjes gebak- ken kip. Laat de kippenblokjes nog 4 minuten bakken met de saus op 180 °C. Let op dat de honing niet aanbrandt. Haal het bakaccessoire uit de Airfryer-mand en zet even opzij.
-
3
Meng de wokgroenten met 1 el olijfolie en doe ze in de Airfyer-mand. Bak beetgaar gedurende 10 minuten op 180 °C. Kruid met zwarte peper en een snufje zout. Leg de laatste 2 minuten de kippenblokjes bij de groenten in de Airfryer zodat ze warm blijven.
-
4
Werk af met de sesamzaadjes en de lente-ui.