Salade met zachte geitenbrie, bramen en rozijnenbrood
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Snij fijne plakken van het brood, besprenkel met olijfolie en een snufje zout en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
2
Leg de geitenbrie in een ovenschaal, leg de takjes tijm erbij en kruid met peper. Besprenkel met olijfolie en zet 15 à 20 minuten in de oven, naargelang de grootte van het stuk brie. Zet de bakplaat met brood ook in de oven en rooster het in zo'n 5 minuten goudbruin.
-
3
Pel de sjalot en snij ze in fijne ringen. Meng alle ingrediënten voor de dressing.
-
4
Roer de sjalot en de braambessen door de dressing. Leg de bladsla met rode bietblaadjes op een bord, beleg met de braambessen in de dressing en de gebakken geitenbrie. Serveer met het geroosterde brood.