Gewokte noedels met gehakt, spitskool en paksoi
bereiding
-
1
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
-
2
Maak de spitskool en de paksoi schoon en snij ze in reepjes. Maak de lente-uitjes schoon. Snij het wit in ringen. Snij het groen fijn en hou het bij voor de afwerking.
-
3
Bak het gehakt met de gember rul in de arachideolie. Voeg de spitskool, de paksoi en het wit van de lente-ui toe en bak 4 minuten op een hoog vuur.
-
4
Zet het vuur zachter en voeg de uitgelekte noedels toe. Druppel er wat sesamolie over en breng ze op smaak met de chilivlokken, de mirin en de sojasaus. Schep alles onder elkaar en laat nog goed doorwarmen.
-
5
Snij de limoen in partjes. Schep de noedelwok in kommetjes en werk ze af met de sesamzaadjes, het groen van de lente-ui en de partjes limoen.