Romig kippannetje met spinazie, boontjes en rijst
bereiding
-
1
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de boontjes schoon en blancheer ze in lichtgezouten water. Giet ze af en spoel ze meteen onder koud water. Spoel de spinazie en laat uitlekken.
-
2
Pel de teentjes knoflook. Kruid de kippenreepjes met peper en zout en wentel ze door de bloem. Bak de kip goudbruin in olijfolie. Zet het vuur zachter. Voeg de boter en de knoflook toe en roerbak ze 3 minuten.
-
3
Blus de pan met de bouillon en laat nog 5 minuten sudderen. Voeg de spinazie, de room en de parmezaan toe. Schep er ook de boontjes onder. Laat nog even goed doorwarmen tot de saus romig wordt.
-
4
Snij de citroen in partjes. Werk het pannetje af met basilicum en een partje citroen. Serveer er de rijst bij.