Wraps met pladijsreepjes, boontjes en een kruidendip
bereiding
-
1
Doe de bloem, het eiwit en het paneermeel in 3 diepe borden. Snij de pladijs in repen, kruid met peper en zout. Wentel de visreepjes eerst door de bloem, dan door het eiwit en ten slotte door het paneermeel, werk zo alle vis op. Zet in de koelkast.
-
2
Maak de dressing. Meng in een ander kommetje de mayonaise met de honing, de zure room en het sap van 1/2 citroen. Voeg de gehakte peterselie toe en kruid met peper en zout.
-
3
Maak de boontjes schoon en blancheer ze 6 minuten in lichtgezouten water. Snij de radijzen in plakjes. Snij de tomaat, zonder de zaadjes, in blokjes. Snij de little gem in repen.
-
4
Verhit de olijfolie in een pan en bak de visreepjes krokant en goudbruin. Verwarm de wraps volgens de instructies op de verpakking.
-
5
Verdeel de groenten over de wraps, leg er visreepjes op, verdeel er de dressing over en serveer optioneel met een extra partje citroen.