Easy peasy cheesecake met frambozen
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 160°C. Mix de spritskoeken fijn in de blender en meng er de boter onder. Bekleed een bakblik van 25 x 25 cm met bakpapier en doe er het koekjes-botermengsel in. Maak er een mooie laag van en duw ze aan met de achterkant van een lepel.
-
2
Rasp de schil van de citroen. Meng de roomkaas met de ricotta, de eieren, de suiker, de vanillesuiker en de geraspte citroenschil.
-
3
Giet het kaasmengsel op de koekjesbodem. Bak de cheesecake 1 uur in de oven.
-
4
Laat de cheesecake nadien afkoelen in de oven en laat hem vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur. Zet de cheesecake nadien nog minstens 1 uur in de koelkast.
-
5
Hak de witte chocolade fijn. Werk de cheesecake af met de frambozen en de witte chocolade.