Spring rolls
Voor springroll 1
-
1
Snij de manchego en komkommer in fijne reepjes. Week een rijstvel in lauw water en leg op een vochtige handdoek. Beleg onderaan het rijstvel een strookje met manchego, rucola, blauwe besjes en komkommer. Vouw de zijkanten over de vulling en rol op. Leg opzij. Herhaal voor nog 3 rijstvellen. Bewaar de springrolls in de koelkast.
Voor springroll 2
-
1
Ontpit de paprika en snij in korte reepjes. Haal de blaadjes van de slakropjes. Week een rijstvel in lauw water en leg op een vochtige handdoek. Beleg onderaan het rijstvel met een beetje guacamole, 2 blaadjes sla, reepjes paprika en 2 scampi. Vouw de zijkanten over de vulling en rol op. Leg opzij. Herhaal voor nog 3 rijstvellen. Bewaar de springrolls in de koelkast.
Voor de dipsaus
-
1
Rasp de schil van de limoen en meng met 2 eetlepels limoensap, de yoghurt, kruiden, olijfolie en peper en zout. Serveer de springrolls met de dipsaus.