Fluffy omelet met asperges, erwtjes en munt
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Zet 2 pannetjes van 12 cm diameter of 1 pan van 24 cm diameter in de oven.
-
2
Maak intussen het beslag. Klop de eieren luchtig. Voeg de melk, de bloem, een snuifje zout, wat peper en nootmuskaat toe en klop tot er een egaal luchtig beslag ontstaat.
-
3
Kook de asperges en erwtjes 1 minuut in kokend water. Giet ze af en spoel ze onmiddellijk onder koud stromend water. Laat ze goed uitlekken.
-
4
Haal de pannetjes uit de oven, voeg een klontje boter toe en laat smelten. Giet het beslag onmiddellijk in de pannen en voeg de asperges en erwtjes toe. Bak de fluffy omeletjes 15 à 20 minuten in de oven.
-
5
Haal ze uit de oven, verkruimel er de feta boven en werk ze af met de verse munt.