Omeletrol met drie kazen
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Klop de eieren los met de melk en de kruidenkaas. Voeg de bloem, de geraspte parmezaan, peper en zout toe.
-
2
Beleg een rechthoekige bakvorm van 26 x x30 cm met bakpapier en wrijf het in met olijfolie. Giet het beslag voorzichtig op het bakpapier en bak de omelet 20 minuten in de oven of tot het beslag is gestold.
-
3
Haal de omelet uit de oven en laat ze heel even afkoelen. Beleg ze met de provolone of raclettekaas en rol ze met behulp van het bakpapier op tot een rol. Zet de omeletrol nog 8 minuten in de oven of tot de kaas gesmolten is.
-
4
Maak intussen de salade. Meng de salade met enkele druppels citroensap en een scheutje olijfolie en kruid ze met peper en zout. Snij de omeletrol in stukken en serveer ze met de frisse salade. Lekker met stokbrood erbij.