Recept

Havermout-tahinbowl met chocolade, pecannoten en kokosschilfers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit ontbijt à la Pascale Naessens kun ie makkelik thuis maken, in een afsluitbare bowl doen en dan in de trein of op het werk opsmullen.

bereiding
  1. 1

    Doe de havermout en de melk in een middelgrote pan en breng het mengsel aan de kook. Laat het ongeveer 5 minuten sudderen, of tot de havermout zacht en romig is.

  2. 2

    Voeg de tahin en ahornsiroop toe aan de pan. Roer goed door tot ze volledig door de havermout zijn opgenomen.

  3. 3

    Hak de chocolade fijn. Hak de pecannoten grof. Rooster de kokosschilfers in een droge pan.

  4. 4

    Verdeel de havermout over 4 kommen. Werk de kommeties af met de pecannoten, de chocolade en de kokosschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Havermout-tahinbowl met chocolade, pecannoten en kokosschilfers

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!