Recept

Broodje pompoenburger

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sausje erbij?

Dit broodje combineert lekker met een pikante sriracha-mayonaise, maar evengoed met spicy hummus of guacamole.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de plakjes pompoen op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel ze rijkelijk met tijm, honing en olijfolie, kruid met peper en zout en zet ze 20 à 25 minuten in de oven. Leg de laatste 10 minuten de plakjes gehaktbrood erbij om ze op te warmen. Leg er eventueel al het plakje cheddar op om de kaas lekker te laten smelten.

  2. 2

    Meng de sriracha met de zure room en breng op smaak met peper en zout. Halveer de pistolets, beboter ze en bak ze krokant op de snijkant in een pan.

  3. 3

    Beleg de pistolets met de sla, het gehaktbrood, de cheddar, de sla en de pompoen en eindig met de saus. Serveer onmiddellijk.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Broodje pompoenburger

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!