Recept

Vispannetje met minigroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk hoofdgerecht à la Sandra Bekkari!

Redactrice Natalie tipt!

“Met de minigroentjes maak je er een extra feestelijk gerecht van. Die zijn met de feestdagen volop te vinden in de supermarkt.”

bereiding
  1. 1

    Maak alle minigroenten schoon en blancheer ze per soort in lichtgezouten water. Giet ze af, spoel ze onder koud water en laat ze goed uitlekken. Bewaar ze voor de afwerking.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot. Maak de prei en de selder schoon. Snij de prei in ringen en de selder in boogjes. Verhit olijfolie in een pan en stoof er de sjalot, de prei en de selder in aan. Blus de groenten met de bouillon en de sojaroom en laat alles op een zacht vuur 10 minuten sudderen. Breng de saus op smaak met citroensap en bind ze optioneel nog met maïszetmeel.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een pan en bak de kabeljauw aan beide kanten goudbruin en gaar. Kruid hem met peper en zout.

  4. 4

    Warm de minigroenten opnieuw op. Halveer de wortelen.

  5. 5

    Lepel de saus met de groenten in diepe borden, leg er een moot kabeljauw bij en werk af met de minigroenten, de grijze garnalen en de gesnipperde dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vispannetje met minigroenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!