Spinazie-kokoscappuccino met granaatappel
bereiding
-
1
Pel en snipper de ui en knoflook. Maak de courgette en de aardappel schoon en snij ze in blokjes. Spoel de spinazie en laat ze goed uitlekken.
-
2
Fruit de ui glazig in de olijfolie. Voeg de tijm, de courgette, de aardappel en de knoflook toe. Roerbak kort en strooi er de bloem over. Blus de groenten met de groentebouillon. Laat de soep 20 minuten afgedekt garen.
-
3
Doe de spinazieblaadjes en de koriander bij de soep, maar hou 4 takjes koriander apart voor de afwerking. Mix de soep en breng ze op smaak met peper en zout.
-
4
Klop de kokosroom luchtig met een staafmixer. Verdeel de soep over glaasjes en lepel er een kokosroomkraagje op. Werk ze af met de granaatappelpitjes en de apart gehouden koriander.