Grissini met spinazie en feta uit de airfryer
bereiding
-
1
Pel en snipper de knoflook. Hak de spinazie grof.
-
2
Stoof in een pannetje met olijfolie de knoflook en spinazie aan met wat peper en zout, gedurende 2 minuten op hoog vuur. Voeg de verkruimelde feta toe, zet het vuur uit en roer goed om. Laat afkoelen in een zeef.
-
3
Verwarm de airfryer voor op 200°C.
-
4
Rol het bladerdeeg open. Verdeel het afgekoelde spinaziemengsel over het deeg. Snij het deeg in repen van 3 cm breed. Plooi elke reep in de lengte doormidden en draai ze dan om haar as heen. Bestrijk met losgeklopte eidooier en bestrooi met wat fleur de sel.
-
5
Leg de grissini op een vel bakpapier in de airfryer, zo dat ze elkaar niet raken. Bak ze 15 à 20 minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Herhaal met de rest van de grissini (afhankelijk van hoe groot je airfryer is, zal dit in verschillende keren moeten).