Recept

Grissini met spinazie en feta uit de airfryer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze knapperige stokjes zijn heerlijk bij het aperitief.

Geen airfryer in huis? In een heteluchtoven lukt het ook. Mogelijk moet de baktijd dan wel een beetje verlengd worden.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Hak de spinazie grof.

  2. 2

    Stoof in een pannetje met olijfolie de knoflook en spinazie aan met wat peper en zout, gedurende 2 minuten op hoog vuur. Voeg de verkruimelde feta toe, zet het vuur uit en roer goed om. Laat afkoelen in een zeef.

  3. 3

    Verwarm de airfryer voor op 200°C.

  4. 4

    Rol het bladerdeeg open. Verdeel het afgekoelde spinaziemengsel over het deeg. Snij het deeg in repen van 3 cm breed. Plooi elke reep in de lengte doormidden en draai ze dan om haar as heen. Bestrijk met losgeklopte eidooier en bestrooi met wat fleur de sel.

  5. 5

    Leg de grissini op een vel bakpapier in de airfryer, zo dat ze elkaar niet raken. Bak ze 15 à 20 minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Herhaal met de rest van de grissini (afhankelijk van hoe groot je airfryer is, zal dit in verschillende keren moeten).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Grissini met spinazie en feta uit de airfryer

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!