Recept

Gnocchi uit de airfryer met basilicumsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk bijgerecht dat niet misstaat op een feestmenu. Het moeten niet altijd kroketjes zijn, toch?

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de saus. Pel de knoflook. Haal de blaadjes basilicum van de takjes. Mix de knoflook met het basilicum en de parmezaan. Roer er de room door en kruid met peper en zout. Bewaar in de koelkast tot gebruik.

  2. 2

    Verdeel de gnocchi over het mandje van de airfryer. Je moet ze, afhankelijk van de grootte van jouw airfryer, mogelijk in twee keer bakken. Verdeel vlokjes boter over de gnocchi en kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Bak de gnocchi 12 minuten op 180°C. Schud ze regelmatig een keertje op.

  4. 4

    Serveer de gnocchi met het basilicumsausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gnocchi uit de airfryer met basilicumsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!