Recept

Overnight oats met chocolade en rode vruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overnight oats is, zoals de naam het al zegt, havermout die ‘overnacht’ heeft in je koelkast. Je maakt dit gerechtje de avond voordien, zet het koel tot ’s ochtends en kunt dan meteen genieten van een lekker ontbijt.

 

Tip! Je kunt overnight oats tot wel vijf dagen in de koelkast bewaren. Graag een warm ontbijt? Warm de overnight oats kort even op in de microgolfoven.

bereiding
  1. 1

    Verdeel de havermoutvlokken over 4 glazen of bokaaltjes. Meng de melk met het cacaopoeder, doe er eventueel wat honing bij en verdeel de melk over de glazen. Zet de glazen een nacht in de koelkast.

  2. 2

    Warm het diepvriesfruit even op met de honing en zet het nadien in de koelkast.

  3. 3

    Haal de volgend ochtend de overnight oats uit de koelkast. Werk de glaasjes af met de rode vruchten. Hak de chocolade fijn en strooi die over de bokaaltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Overnight oats met chocolade en rode vruchten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!