Driehoeksandwiches met eiersalade en kipsalade
bereiding
-
1
Maak de eiersalade. Kook de eitjes 8 minuten in kokend water en koel ze af in koud water. Pel de eitjes en hak ze fijn. Pel en snipper de rode ui. Doe de eitjes, de rode ui en de verse kruiden in een kom en meng er de mayonaise en de yoghurt onder. Kruid de eiersalade met peper en zout. Besmeer 4 sneetjes brood met de eiersalade, leg er de overige 4 sneetjes op en snij de sandwiches diagonaal door.
-
2
Maak de kipsalade. Verhit de boter in een braadpan en bak de kipfilet in 8 minuten gaar en goudbruin. Snij de kipfilet in kleine stukjes en laat ze even afkoelen. Meng de mayonaise en de pickles in een kom en meng er de stukjes kip onder. Kruid de kipsalade met peper en zout. Besmeer 4 sneetjes brood met de kipsalade, leg er de overige 4 sneetjes op en snij de sandwiches diagonaal door.