Cannelloni met champignons en gehakt
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de sjalotten en bak ze met de geperste knoflook glazig in olijfolie. Snij de champignons klein ( hou enkele apart voor de afwerking) nen voeg ze, samen met de gesnipperde rozemarijn, toe. Roerbak 4 minuten. Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met peper en zout.
-
2
Vul de cannelloni met het champignon-gehaktmengsel en leg ze in een ingevette ovenschaal.
-
3
Smelt de boter en voeg de bloem toe. Roerbak 2 minuten. Giet er langzaam en al roerend de melk bij en laat indikken. Roer er nu 2/3de van de kaas onder en laat rustig smelten. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-
4
Giet de saus over de cannelloni, bestrooi met de rest van de kaas en zet 25 minuten in de oven. Werk de schaal voor het serveren af met de resterende gebakken champignons en de extra rozemarijn.