American pancakes met luxueuze toppings
bereiding
-
1
Meng de bloem met het bakpoeder, de suiker en een snuifje zout. Voeg de eieren en de melk toe en klop tot een glad beslag. Laat het mengsel 15 minuten rusten.
-
2
Verhit wat boter in een koekenpan. Schep er een hoopje beslag in en smeer het uit tot een mooi rondje van ongeveer 10 cm. Bak de onderkant in ongeveer 3 minuten goudbruin. Keer de pannenkoek om en bak ook de andere kant bruin.
-
3
Versier elk pannenkoekje met je favoriete topping.
Ingrediënten voor
12 stuks- zelfrijzende bloem200 g
- bakpoeder1 kl
- fijne suiker2 el
- zout
- eieren2
- melk220 ml
- boter
Voor de toppings
- roomkaas
- choco
- pindakaas
- fruit (naar keuze, bijvoorbeeld kiwi, banaan, framboos, blauwe bessen ...)
- chocolade
- snoepje (type smarties)
- noten (gehakt)