Recept

Pasta all’arrabbiata met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een pittige pasta met zalm!

bereiding
  1. 1

    Pel de ui en snipper hem fijn. Pel en pers de knoflook. Maak de selder schoon en snij hem in fijne blokjes. Maak de chilipeper schoon en hak hem fijn.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui, de knoflook en de selder zacht. Voeg de chilipeper en de tomatenpuree toe en roerbak nog 1 minuut. Voeg de tomatenblokjes, de gedroogde tijm en een scheutje water toe en kruid met peper en zout. Laat de saus 20 minuten op een zacht vuur garen.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de zalm gaar in wat olijfolie en kruid hem met peper en zout.

  4. 4

    Giet de pasta af en meng hem onder de saus. Werk af met de zalm en de geraspte parmezaan en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta all’arrabbiata met zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!