One pot pasta met volkorenspirelli, romige tomatensaus en chorizo
bereiding
-
1
Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Snij de chorizo in halve maantjes. Spoel de kerstomaatjes en halveer ze.
-
2
Doe de knoflook, de ui en de chorizo in het gesloten bakje van de airfryer enbak ze 5 minuten op 180°C.
-
3
Voeg de kerstomaatjes toe en bak ze 4 minuten mee op 180°C.
-
4
Voeg de volkorenspirelli, de passata en de melk toe. Voeg eventueel nog wat water toe. Roer om en zorg ervoor dat de pasta mooi bedekt is met de saus. Kruid alles met peper, zout en de gedroogde oregano. Verkruimel er het halve groentebouillonblokje over.
-
5
Gaar de pasta zo’n 10 minuten in de airfryer. Hak intussen de bladpeterselie fijn.
-
6
Roer de pasta nog eens goed om. Schep de pasta met de saus in de borden en werk af met de bladpeterselie.