Gevulde paprika’s met rundergehakt en linzen
bereiding
-
1
Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Maak de wortelen schoon en snij ze in stukjes. Stoof de knoflook, de ui en de wortel aan in een pan met wat olijfolie. Laat de linzen uitlekken en voeg ze toe aan de pan.
-
2
Voeg de passata toe aan de pan en kruid de saus met peper, zout en de ras el hanout. Laat even stoven, zet het vuur uit en meng dan het rundergehakt eronder.
-
3
Spoel de paprika’s. Snij de hoedjes van de paprika’s en hol ze uit. Vul de paprika’s met de gehakt-linzenvulling en zet ze in de airfryer. Bestrooi ze met de gemalen kaas en bedruppel ze met wat olijfolie.
-
4
Gaar de paprika’s 20 minuten in de airfryer.
-
5
Maak intussen de salade. Spoel en droog de veldsla. Meng de olijfolie, de wittewijn-azijn en de pompoenpitten onder de veldsla en kruid ze met peper en zout. Serveer de gevulde paprika’s met het slaatje.