Recept

Stracciatellaboard met honing, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Op Pinterest en Instagram zie je de leukste aperoplanken passeren. Helemaal hip zijn de plankjes waarop zachte boter of zachte kaas zoals ricotta, geitenkaas of deze stracciatella rijkelijk wordt uitgesmeerd en belegd wordt met allerlei lekkers zoals noten, vruchten, kleurrijke groentjes en kruiden. Al dat lekkers weghappen doe je met crackers naar keuze.

bereiding
  1. 1

    Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof.

  2. 2

    Scheur de stracciatella voorzichtig open op een mooi bord en besprenkel hem met de honing. Bestrooi met de zongedroogde tomaatjes, de verse tijm en de de geroosterde pijnboompitten. Serveer het board met de crackers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Stracciatellaboard met honing, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!