Recept

Luxeslaatje met asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke maaltijdsalade van Ilse! 

bereiding
  1. 1

    Snijd het brood in hapklare stukken. Sprenkel er olijfolie over en grill in de grillpan tot het mooi krokant en goudbruin gebakken is.

  2. 2

    Schil de asperges. Blancheer ze gedurende 4-5 minuten in kokend gezouten water, laat uitlekken. Wentel ze in wat olijfolie en grill ze op een hete grill. Snijd ze in hapklare stukken.

  3. 3

    Halveer de kerstomaten. Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil, snijd het vruchtvlees in plakjes. Besprenkel met het citroensap.

  4. 4

    Stel de schotel samen. Verdeel de rucola, kerstomaten en avocadoplakjes over een saladekom, laat plaats over in het midden. Leg de burrata in het midden, leg er de gegrilde asperges rond, besprenkel met olijfolie en de pesto. Verdeel er de broodstukjes en Parmezaanschilfers over en kruid nog met grof zeezout en peper uit de molen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!