Pannenkoekrolletjes met kaas en fruit
bereiding
-
1
Klop de eieren los met de bloem. Schenk er de melk bij en klop stevig op, tot alle klontertjes weg zijn. Voeg er een snuifje zout, de suiker en de vanillesuiker aan toe. Doe er de gesmolten boter of de druivenpitolie bij. Klop nogmaals goed op.
Dek af en laat het beslag 1 uur rusten op kamertemperatuur.
-
2
Laat het diepvriesfruit ontdooien. Rist verse bessen af, wrijf verse aardbeien droog schoon.
Vermeng het fruit met de ahornsiroop. Vermeng de kaas met de grof geplette musli. Zet koel weg.
-
3
Klop het beslag nog een laatste keer goed op en voeg er eventueel een pollepel water aan toe als het te dik is (het moet zo vloeibaar zijn als dikke room).
-
4
Bak in een koekenpan met antiaanbaklaag, eventueel in een beetje boter of olie, twaalf
flensjes. Hou ze warm vooraan in de oven. -
5
Bestrijk de flensjes met lichtjes gekoelde kaas en schep er een lepeltje gemarineerde bessen op. Rol op en serveer meteen.
Voorbereiding