Recept

Carpaccio van koolrabi en appel met mosterdvinaigrette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker fris

Gebruik eens een friszure groene appel, zoals een granny smith.

bereiding
  1. 1

    Hak de walnoten grof. Rooster ze samen met de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.

  2. 2

    Meng alle ingrediënten voor de dressing onder elkaar. Kruid hem met peper en zout.

  3. 3

    Maak de koolrabi schoon en spoel de appel. Snij ze met een mandoline of scherp mes in flinterdunne plakjes. Bedruppel de appelplakjes met het limoensap.

  4. 4

    Leg de koolrabi- en de appelplakjes dakpansgewijs op een serveerschaal. Druppel er de dressing over en werk de carpaccio af met de walnoten, de pijnboompitten en de cress.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Carpaccio van koolrabi en appel met mosterdvinaigrette

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!