Recept

Kimchi van koolrabi van de Koreaanse Ae Jin

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kimchi of gefermenteerde kool is een populair gerecht in de Koreaanse keuken. En je maakt het makkelijk zelf!

bereiding
  1. 1

    Schil de koolrabi’s en snij ze in blokjes van 1,5 cm dik. Roer er de suiker en het zout door. Laat 30 minuten staan (giet het vocht niet weg!). 

  2. 2

    Mix de knoflook met de gember, de appel, de vissaus en de chilivlokken tot een gladde pasta. Meng met de koolrabi. Bewaar in een afgesloten glazen pot of plastic doos met deksel. 

  3. 3

    Laat 1 dag op kamertemperatuur staan en bewaar daarna in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kimchi van koolrabi van de Koreaanse Ae Jin

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!