Recept

Gegrilde nectarines met tonijnsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een koude schotel-klassieker... met een twist!

bereiding
  1. 1

    Laat de tonijn goed uitlekken. Pel en snipper de sjalot. Pel en pers de knoflook. Prak de tonijn fijn met een vork en meng er de sjalot, de knoflook, de mayonaise, de plattekaas en de mosterd onder. Kruid het mengsel met peper en zout.

  2. 2

    Spoel en halveer de nectarines en verwijder de pit. Bestrijk het snijvlak met wat olijfolie en leg ze met het snijvlak naar beneden in een grillpan. Bak ze ongeveer 3 minuten. Keer ze vervolgens om en bak nog eens 3 minuten.

  3. 3

    Spoel en droog de veldsla. Vul de holtes van de nectarines met de tonijnsalade. Leg ze op een serveerschaal, werk ze af met de bieslook en leg er de veldsla bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde nectarines met tonijnsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!