Crunchwrap suprême
bereiding
-
1
Spoel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Maak de ijsbergsla schoon en snij ze in reepjes. Pel en pers de knoflook. Pel de sjalot en snipper ze fijn. Bak het gehakt met de sjalot en de knoflook goudbruin. Voeg de worcestershiresaus toe en laat ze karamelliseren. Kruid het gehakt met peper en zout.
-
2
Snij 4 rondjes met een diameter van 8 à 10 centimeter uit 2 wraps. Leg in het midden van de overige 4 wraps het gebakken gehakt. Beleg dat met een lepel tomatenblokjes, 2 lepels ijsberg-sla, een lepel zure room en een lepel cheddar. Leg er een klein wrapcirkeltje op en vouw de randen om de vulling over het cirkeltje tot je een 5-hoekige vorm verkrijgt.
-
3
Verhit een scheutje olijfolie en leg een pakketje met de gevouwen onderkant in de pan. Bak het kort goudbruin. Draai het om en laat het nog 2 minuten op een laag vuur verder garen. Herhaal met de overige wraps. Serveer ze met de pepertjes en nog wat ijsbergsla.