Tex mex-lasagne van wraps
bereiding
-
1
Pel de ui en snipper hem fijn. Pel en pers de knoflook. Maak de paprika schoon en snij ze in blokjes.
-
2
Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui en de knoflook op een laag vuur zacht. Voeg de paprika en het gehakt toe en roerbak tot het vlees gaar en licht goudbruin is. Kruid het met het komijnpoeder, het korianderpoeder, het paprikapoeder, de gedroogde oregano, de kaneel, peper en zout. Voeg de tomatenblokjes en het verkruimelde bouillonblokje toe en laat alles nog 15 minuten zacht garen. Verwarm de oven voor op 185°C.
-
3
Voeg de uitgelekte maïs toe aan de gehakt-tomatensaus en kruid de saus met chilipoeder naar smaak. Meng de zure room met de mascarpone en kruid het mengsel met peper en zout.
-
4
Wrijf een diepe ronde bakvorm van 22 à 24 cm diameter in met wat olijfolie. Leg een wrap in de bakvorm. Beleg die met een laagje tomatensaus en toefjes van het mascarponemengsel. Strooi er mozzarella en cheddar over. Herhaal de laagjes. Eindig met een laagje saus, mascarponetoefjes, de mozzarella en de cheddar. Zet de lasagne 25 minuten in de oven.