Recept

Taquitos met chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Taquitos met extra pit... dankzij de chorizo!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 195°C. Pel de uien en snipper ze fijn. Pel en pers de knoflook. Snij de chorizo in fijne blokjes.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui en de knoflook zacht. Voeg de chorizo en het gehakt toe en bak alles goudbruin. Kruid het vlees met de garam masala. Voeg de ketchup, de sojasaus en de barbecuesaus toe en laat de saus goed inkoken. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schep een strook vleessaus in het midden van een wrap. Leg daarop enkele reepjes provolone en een lepel mozzarella. Rol de wrap op en leg hem met de vouwkant op een in-gevette bakvorm. Wrijf de rolletjes in met olijfolie en bak ze 18 à 20 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn.

  4. 4

    Snij de limoen in partjes. Roer de zure room los. Leg de taquitos op een serveerschaal. Druppel er de zure room over en bestrooi ze met de chilivlok-ken. Serveer ze met de guacamole, de limoenpartjes en de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Taquitos met chorizo

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!