Recept

Aardappelsalade met pestoroom en edamame­boontjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Koop een kwaliteitsvolle kant-en-klare pesto uit de versafdeling als snelle smaakmaker voor al je pastasalades, maar ook voor een aardappelsalade of in een dressing.

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren in 10 minuten hard. Spoel ze onder koud water, pel ze en halveer ze.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie en bak de krieltjes kort aan. Laat ze afkoelen. Spoel de edamameboontjes en laat ze goed uitlekken.

  3. 3

    Meng de zure room met 1 à 2 eetlepels van de groene pesto en breng de saus op smaak met enkele druppels citroensap, peper en zout. Snipper de bieslook fijn.

  4. 4

    Lepel de gebakken krieltjes en de edamameboontjes op een bord, beleg ze met de gekookte eitjes en lepel er de saus op. Werk de salade af met de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met pestoroom en edamame­boontjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!