Recept

Lamsköfte met merguez, tzatziki en naanbrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een snel zomers gerecht, met kant-en-klare ingrediënten

Worstjesvlees...

is altijd een goed idee! Het vlees is al lekker en genoeg gekruid en je kunt het zo gebruiken. Duw het gehakt uit het velletje en bak het krokant. Ook lekker in een snelle pasta!

bereiding
  1. 1

    Maak de slakropjes schoon, snij ze in partjes en besprenkel ze met citroensap. Snipper de munt. Snij de worstjes overlangs in en pel ze voorzichtig. Duw de worstjes op spiesjes en druk ze goed rondom aan.

  2. 2

    Verhit een grillpan of BBQ en gril de köfte gaar en licht goudbruin in een beetje olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Warm de naanbroden ook kort op in de grillpan of op de BBQ.

  3. 3

    Serveer de köfte met de partjes sla, een flinke lepel tzatziki en de naanbroden. Werk het gerecht af met de munt en eventueel wat braadvocht van de köfte.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsköfte met merguez, tzatziki en naanbrood

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!