Tex mex ovenschotel
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 195°C. Snij de courgette, wortel en paprika in blokjes van 1 cm. Pel en snipper de ui fijn. Pel en pers de knoflook. Snij de kippenboutfilets in blokjes.
-
2
Verhit een scheutje olijfolie en bak de kipblokjes kort goudbruin. Kruid met peper en zout en haal uit de pan. Stoof in dezelfde pan de ui, knoflook en wortel 5 minuten op een zacht vuur. Voeg de paprika en courgette toe en kruid met Mexicaanse kruiden, komijn en peper en zout. Laat nog 2 minuten verder bakken. Voeg de tomatenblokjes, kippenbouillonblokje, kipblokjes en mais toe. Kruid bij met peper en zout.
-
3
Stort in een ovenschaal. Beleg met hoopjes yoghurt en bestrooi met de cheddarkaas. Zet 15 à 20 minuten in de oven. Serveer met koriander en partjes limoen.