Recept

Zalmsoep met bloemkool

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker soepje van Sandra Bekkari, heerlijk om op te lepelen na een lange wandeling.

bereiding
  1. 1

    Pel en snij de ui in reepjes. Pel en pers de knoflook. Schil de wortelen en snij ze in halve plakjes. Spoel de prei en snij in dikke plakken.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui, knoflook, wortel en prei 5 minuten. Voeg de bloemkool in roosjes, visbouillon, room en peper en zout toe. Laat 8 minuten zacht koken. Voeg de zalm in stukken toe en laat nog 2 minuten zacht koken.

  3. 3

    Kruid de soep met citroensap, peper, zout en dille en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmsoep met bloemkool

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!