Cheesecake in glaasjes
bereiding
-
1
Klop de roomkaas romig met de Griekse yoghurt, het citroensap en de citroenschil. Week de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water.
-
2
Verwarm de room met de suiker en los er de uitgeknepen gelatineblaadjes in op. Roer de gelatine goed los. Hou 1/3 van het roomkaasmengsel apart. Roer de room door de rest van het roomkaasmengsel. Verdeel dit mengsel over 5 glaasjes en laat ze 1 uur opstijven in de koelkast.
-
3
Breng de frambozen met de honing en een scheutje water aan de kook. Roer er het gelatinepoeder onder en laat het mengsel wat afkoelen. Hou 2 eetlepels van de frambozencoulis apart en verdeel de rest over de roomkaas in de glaasjes. Laat ze opnieuw 1 uur opstijven in de koelkast.
-
4
Meng de apart gehouden coulis onder het apart gehouden roomkaasmengsel. Verdeel het roze mengsel over de opgesteven coulis in de glaasjes. Laat ze opnieuw minstens 1 uur opstijven in de koelkast.
-
5
Werk de glaasjes voor het serveren af met de extra frambozen en wat koekjeskruimels.