Recept

Erwtjes-parmezaan panna cotta met gerookte zalm en eetbare bloemen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een makkelijk vooraf klaar te maken feesthapje.

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in wat koud water. Blancheer de diepvrieserwtjes 5 minuten in gezouten water. Mix met twee eetlepels van het kookvocht fijn en duw door een zeef.

  2. 2

    Warm de room op tot het kookpunt. Haal van het vuur en los er de gelatine in op. Meng er de parmezaan en de erwtenpuree door. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  3. 3

    Giet de panna cotta in glaasjes en laat 1-2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Haal de glaasjes uit de koelkast. Snij de zalm in 4 lange repen en rol ze op tot roosjes. Werk elk glaasje af met eetbare bloemen, wat bloedzuring en een zalmroosje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Erwtjes-parmezaan panna cotta met gerookte zalm en eetbare bloemen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!