Recept

Supersimpele ananascrumble met citroenyoghurt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een dessertje van Libelle Lekker Chef Natalie: “Deze heerlijke crumble kun je ook maken met diepvriesfruit naar keuze, zoals bessen, mango of frambozen, of een mix van verschillende soorten fruit.”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de ananas en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng er de veenbessen, het limoensap en de limoenschil onder. Verdeel het fruit over een ovenschaal.

  2. 2

    Meng de koude boter met de havermout en de rietsuiker tot een crumble. Verdeel de crumble over de ananas en zet de schaal 25 minuten in de oven.

  3. 3

    Lepel de lemoncurd onder de citroenyoghurt. Serveer de ananascrumble warm met de citroenyoghurt. Werk het dessert af met de munt en de kokosschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Supersimpele ananascrumble met citroenyoghurt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!