Recept

Curry met kalkoen en bloemkool

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra makkelijk, zo'n curry in de airfryer!

Geen fan van kokos? Je kunt de kokosyoghurt ook vervangen door gewone of Griekse yoghurt.

bereiding
  1. 1

    Pel de ui en snij hem in reepjes. Pel en pers de knoflook. Snij de bloemkool in kleine roosjes.

  2. 2

    Doe de kalkoenblokjes (± 3 cm) en de ui in de airfryer, kruid met garam masala, komijnpoeder, korianderpoeder, peper en zout. Besprenkel met olijfolie en zet 6 minuten op 190°C.

  3. 3

    Schep de gebakken kalkoen in het gesloten bakaccessoire van de airfryer. Voeg de gember, tomatenblokjes, kokosyoghurt, 50 milliliter water, peper en zout toe. Meng en zorg dat het vlees onder het vocht staat. Zet 25 minuten op 185°C.

  4. 4

    Voeg de bloemkool toe en zet nog 20 minuten in de airfryer op 185°C. Kook intussen de noedels beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

  5. 5

    Breng de curry op smaak met ­chilipoeder, limoen en verse koriander. Serveer met de noedels. Ook lekker met volkoren rijst of naanbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Curry met kalkoen en bloemkool

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!