Kleine omeletwraps met ham en rauwkost
bereiding
-
1
1 Spoel de komkommer, de kerstomaatjes en de radijsjes. Snij de tomaatjes in kwartjes, de komkommer in reepjes en de radijsjes in schijfjes. Maak de veldsla schoon.
-
2
Klop de eieren los met de melk en kruid het mengsel met peper, zout en een snuifje paprikapoeder. Meng er de hamreepjes onder.
-
3
Verhit wat arachideolie olie in een pannetje dat ongeveer even groot is als de wraps. Bak daarin 2 omelet-jes van het mengsel.
-
4
Leg de wraps op een bord en leg op elke wrap een omeletje. Schik er dan de veldsla, de reepjes komkommer, de kwartjes tomaat en de schijfjes radijs op. Lepel er de yoghurt over en kruid alles met peper en zout.
-
5
Vouw de zijkanten van de wraps naar binnen toe en rol ze van onder naar boven dicht. Snij ze met een scherp mes schuin doormidden.