Recept

Gevulde kalfslapjes met ’nduja en gegrilde groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Redactrice Natalie tipt: “De kalfslapjes zijn ook lekker met salie of zongedroogde tomaatjes als vulling. Vraag dunne kalfslapjes aan de slager. Zijn ze nog een beetje te dik, klop ze dan zelf wat platter met een deegrol”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de mozzarella in 4 plakjes. Kruid de kalfslapjes met peper en zout, bestrijk ze elk met wat ‘nduja en leg er een plakje mozzarella op. Maak de kalfslapjes toe met een prikker en leg ze op een ingeoliede bakplaat.

  2. 2

    Laat de artisjokharten en de gegrilde paprika’s uitlekken en leg ze samen met de kerstomaatjes mee op de bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met de gedroogde kruiden. Gril het vlees en de groenten 15 à 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Serveer de gevulde kalfslapjes met de ovengroenten en werk het gerecht af met de rucola en de pijnboompitten. Lekker met ciabatta erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde kalfslapjes met ’nduja en gegrilde groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!