Recept

Vegan versie van de virale Turkse pasta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een super makkelijk recept dat bovendien plantaardig is.

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Verhit de vegan margarine in een pan en bak de ui, knoflook, paprikapoeder en het vegan gehakt op middelhoog vuur krokant.

  3. 3

    Maak de yoghurtsaus: meng een geperst teentje knoflook onder de yoghurt. Kruid af met peper en zout.

  4. 4

    Snij de tomaatjes in twee en snipper de peterselie fijn.

  5. 5

    Vul de borden met de pasta, yoghurtsaus, gehakt, tomaatjes en peterselie. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vegan versie van de virale Turkse pasta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!