Groenten op de barbecue à la Sandra Bekkari
Groenten grillen
Bij een barbecue denken we vaak meteen aan vlees of kip, maar niet aan groenten. Zonde, want groenten krijgen net een heerlijke smaak en textuur door ze op de BBQ te bereiden. Ga voor stevige groenten die niet te veel vocht bevatten, zodat er geen water in de vlammen komt. Mooie grillstreepjes? Die krijg je door de groenten of spiesjes lichtjes in te strijken met een beetje olie.
Probeer eens verschillende technieken uit. Gril de groenten, pof ze in een zoutkorst of gaar ze in een papillot of gietijzeren stoofpot in het vuur. Laat je alvast inspireren door deze 4 recepten voor groenten op de barbecue à la Sandra Bekkari.
Lees ook …
- Sandra Bekkari's slanke barbecue
- Groenten op de barbecue: zo doe je dat
- Vegetarische BBQ: lekker en supergemakkelijk
- Barbecue-sausjes? Zoveel calorieën bevatten ze
- Natalies Sana-proof weekmenu met gerechten à la Sandra Bekkari