De lekkerste kalkoenvulling maak je zo
We vieren Kerst dit jaar op z'n Amerikaans
In Amerika vieren ze altijd Thanksgiving door een grote kalkoen op tafel te zetten. Deze wordt dan altijd gevuld 'gevuld'. Als zij dat kunnen klaarmaken, dan wij ook! Neem de proef op de som en volg deze stappen!
Meer kalkoen
Meer gevulde kalkoen? Bekijk hier al onze recepten.
- 11 knapperige kalkoentips
- Zo lukt je kalkoen altijd! – 10 tips
- Kalkoen eten op Kerstmis. Waarom doen we dat ook weer?
Zo maak je een heerlijke kalkoenvulling
- Laat 50g rozijnen enkele uren weken in Calvados.
- Schil 2 appels en snij ze in blokjes. Besprenkel deze met citroensap.
- Versnipper 5 takjes salie.
- Hak 25g walnoten grof.
- Week 4 witte boterhammen en knijp ze uit.
- Meng 500g kippengehakt met het brood, salie, noten, rozijnen en stukjes appel.
- En voeg er ook 50g maïs, 2 el Luikse siroop en 200 ml appelsap aan toe.
- Kruid af met peper en zout.